FIND FORBINDELSE

 

Du inviteres hermed på en rejse mod større livsglæde og et mere meningsfuldt liv!

 

Dette kursus er til dig, som er klar til at fordybe dig i at give dig selv et lykkeligere og mere meningsfyldt liv, på en uhøjtidelig, glad og nænsom måde. På kurset vil du få:

 

  • En sundere, stærkere krop og et stærkere nærvær
  • Større harmoni og mere energi.
  • Støtte og inspiration til din udvikling i en tryg og kærlig gruppe.
  • Mulighed for at slippe alt det, som forhindrer dig i at leve dit liv til fulde og give den gave du har til verden.

 

Kommende kurser:

 

Frederiksberg:

Otte søndage kl.12 - 17

17.september 2017 - 21.januar 2018

Ingemannsvej 3 C, Frb. C

Underviser: Metta Myrna

TILMELD

 

Halsnæs:

Otte tirsdage kl.10.30 - 15

29.august - 5.december 2017

Dyssekilde yogacenter

Underviser: Metta Myrna

TILMELD

 

Pris: 8800 kr. inkl. indvielse i REIKI I, kursus-materialer, e-bogen "Find Forbindelse", skriftlig kontakt mellem kursus-gangene, lækre snacks hver gang og afsluttende middag.

 

Læs mere:

 

*"Ved en kombination af yogaøvelser, meditation, healing og meget mere, er jeg blevet sendt på en både spændende og udfordrende rejse. Det betyder at jeg oplever en lethed og en ukomplicerethed ved ting i tilværelsen, som tidligere har tynget mig, og frem for alt oplever jeg en kraft, en mulighed og en vilje til selv at kunne gøre en forskel.

 

Metta har med sin kompetente, uhøjtidelige, varme, respektfulde og ikke-dømmende undervisningsfacon givet mig forskellige redskaber til at arbejde med mig selv i forhold til fysisk og mental udvikling - og det, at det foregår på et hold, hvor man er fri til at dele og lytte det man har lyst til, er bare en ekstra bonus, som afstedkommer både gode, varme og humoristiske oplevelser.

 

Absolut anbefalelsesværdigt hvis du har lyst og mod på at arbejde med dig selv."

Lise

 

*"Jeg kan varmt anbefale kurset "Find din kilde til lykke" til dig, som går og overvejer om du skal.

 

Metta underviser med stor interesse og kæmpe viden indenfor meditation, healing, kost, personlig udvikling og meget mere og hun er ikke bleg for at involvere sig personligt og på den måde få gruppen af kursister godt sammenbragt. Jeg glæder mig hver gang jeg skal afsted og jeg er altid sikker på at gå derfra med endnu større viden og vilje til at kunne gøre en ændring for mig selv og mine omgivelser.

 

Jeg meldte mig oprindelig på kurset for at få lagt en god vane ind i hverdagen, få mediteret og finde ro. Allerede efter få gange fik jeg ført en god vane ind i livet og er sikker på at den vil vare længe, om ikke altid. Men det er kun få benævnelser af alle de gode ting, som kurset bærer med sig. Man bliver opmærksom på mange ting i livet og får et andet syn på de udfordringer, livet altid bringer helt uundgåeligt.

 

Alle burde stoppe op i livet en gang i mellem og unde sig en rejse til lykke med Metta :)"

Maria

 

*"Jeg er meget tilfreds med kurset og føler at jeg er på en rejse, hvor jeg lærer en masse om mig selv og får mange gode redskaber som jeg kan bruge efterfølgende. Jeg føler, at du er meget ægte Metta og at du brænder for det. Du har også været god til at få holdet til at 'fungere', hvor vi har kunne/ture være meget åbne og ærlige omkring vores følelser."

Elise

 

 

*"Jeg har fået nogle fantastiske øvelser og redskaber til at skabe balance i mit liv.

 

Det er meget givende for mig at arbejde fysisk med kroppen samtidig med psyken.

 

Metta har en dejlig måde at undervise på og har en stor viden, som hun med glæde deler ud af."

Trine

 

*: Lovpligtig disclaimer: Udbyttet af kurserne varierer fra kursus til kursus og fra elev til elev, det kan derfor ikke garanteres, at du får samme oplevelse, som disse udtalelser beskriver.