Er det noget for dig

Har du brug for dette kursus?

Lige nu er din opmærksomhed sandsynligvis for det meste rettet andre steder hen, end mod din livsglædes kilde. Du er overstimuleret og overbebyrdet på nogle områder, mens du er utrænet og understimuleret på andre.

I så fald, vil du kunne genkende nogle af disse udsagn:

  • Jeg har en fornemmelse af, at der burde være mere mening med mit liv, end jeg oplever, at der er
  • Jeg er for ofte energiforladt og irritabel
  • Min krop fungerer ikke optimalt.
  • Jeg kan ikke lade være med at gøre eller indtage ting, som jeg ved er dårlige for mig.
  • Jeg er generet af en evig tankestrøm, som gør det svært for mig at være nærværende.
  • Jeg mærker en dyb trang til, at forløse det potentiale, jeg fornemmer at jeg har i mig, og få det optimale ud af dette liv.

Kort sagt, du har brug for at fordybe dig i at træne din evne til at være lykkelig og give slip på det, som forhindrer dig i det. Det er, hvad dette kursus tilbyder dig mulighed for.

HVAD KRÆVES AF DIG FOR AT DELTAGE?

Du skal være indstillet på, at dedikere otte søndage til dig selv, og - hvis du vil have det optimale ud af det - gøre ”hjemmeopgaverne” mellem kursusgangene (15-30 minutter dagligt).

Hvis der er en af dagene, hvor det ikke kan lade sig gøre for dig at deltage, er du velkommen til at komme den gang på et senere forløb, så du får det hele med.

Vær forberedt på, at dette kursus kan være starten på store ændringer i dit liv. Du kan komme ud for, at der vil være perioder som er udfordrende i løbet af processen. Der er hele kurset igennem ”online support”, så du kan skrive til Mette Myrna, hvis du får brug for råd eller støtte.

Det er ikke nødvendigt, at have nogen erfaring i forvejen med yoga eller meditation. Den yoga vi laver, er blid og egnet til alle. Har du specielle behov eller begrænsninger, tilpasses træningen individuelt, så ALLE kan være med.

Kurset er desværre ikke egnet til mennesker, som har svære psykiske problemer.

Hvis du er i tvivl, om kurset er det rigtige for dig, er du meget velkommen til at skrive til Metta på post@ligeherligenu.dk med evt. spørgsmål.

 

Læs mere:

 

 

*"Ved en kombination af yogaøvelser, meditation, healing og meget mere, er jeg blevet sendt på en både spændende og udfordrende rejse. Det betyder at jeg oplever en lethed og en ukomplicerethed ved ting i tilværelsen, som tidligere har tynget mig, og frem for alt oplever jeg en kraft, en mulighed og en vilje til selv at kunne gøre en forskel.

 

Metta har med sin kompetente, uhøjtidelige, varme, respektfulde og ikke-dømmende undervisningsfacon givet mig forskellige redskaber til at arbejde med mig selv i forhold til fysisk og mental udvikling - og det, at det foregår på et hold, hvor man er fri til at dele og lytte det man har lyst til, er bare en ekstra bonus, som afstedkommer både gode, varme og humoristiske oplevelser.

 

Absolut anbefalelsesværdigt hvis du har lyst og mod på at arbejde med dig selv."

Lise

 

*"Jeg kan varmt anbefale kurset "Find din kilde til lykke" til dig, som går og overvejer om du skal.

 

Metta underviser med stor interesse og kæmpe viden indenfor meditation, healing, kost, personlig udvikling og meget mere og hun er ikke bleg for at involvere sig personligt og på den måde få gruppen af kursister godt sammenbragt. Jeg glæder mig hver gang jeg skal afsted og jeg er altid sikker på at gå derfra med endnu større viden og vilje til at kunne gøre en ændring for mig selv og mine omgivelser.

 

Jeg meldte mig oprindelig på kurset for at få lagt en god vane ind i hverdagen, få mediteret og finde ro. Allerede efter få gange fik jeg ført en god vane ind i livet og er sikker på at den vil vare længe, om ikke altid. Men det er kun få benævnelser af alle de gode ting, som kurset bærer med sig. Man bliver opmærksom på mange ting i livet og får et andet syn på de udfordringer, livet altid bringer helt uundgåeligt.

 

Alle burde stoppe op i livet en gang i mellem og unde sig en rejse til lykke med Metta :)"

Maria

 

*"Jeg er meget tilfreds med kurset og føler at jeg er på en rejse, hvor jeg lærer en masse om mig selv og får mange gode redskaber som jeg kan bruge efterfølgende. Jeg føler, at du er meget ægte Metta og at du brænder for det. Du har også været god til at få holdet til at 'fungere', hvor vi har kunne/ture være meget åbne og ærlige omkring vores følelser."

Elise

 

 

*"Jeg har fået nogle fantastiske øvelser og redskaber til at skabe balance i mit liv.

 

Det er meget givende for mig at arbejde fysisk med kroppen samtidig med psyken.

 

Metta har en dejlig måde at undervise på og har en stor viden, som hun med glæde deler ud af."

Trine

 

*: Lovpligtig disclaimer: Udbyttet af kurserne varierer fra kursus til kursus og fra elev til elev, det kan derfor ikke garanteres, at du får samme oplevelse, som disse udtalelser beskriver.