Hvad tilbyder kurset dig

Hvad tilbyder kurset dig?

 

Du vil få indsigt i de mekanismer, som forhindrer eller fremmer din livsglæde. Du vil få effektive redskaber til selv at arbejde konstruktivt med disse mekanismer. Og du vil få praktisk øvelse og støtte til nænsomt og virksomt at slippe dine destruktive mønstre og i stedet begynde at leve dit liv, som du inderst inde godt ved, at du har potentiale til: meningsfuldt og lykkeligt.

Når kurset er ovre, er du godt i gang med sunde daglige rutiner med meditation og de uforligeneligt effektive og simple yogaøvelser "De fem tibetanere". Du er blevet indviet i Reiki og kan hele dig selv og andre både fysisk og psykisk. Du har fået et grundigt indblik i chakra-systemets unikke redskaber til selv-indsigt og balancering. Og ikke mindst har du lært dig selv og din kilde til ro, glæde og lykke rigtig godt at kende.

HVAD KAN DU FORVENTE AF KURSET?

De redskaber vi arbejder med, er gennemprøvede, effektive metoder til at lade den harmoni og livsenergi, som du allerede har i dig, komme til udtryk. Virkningen er, at du vil mærke taknemlighed, kærlighed og inspiration i dit daglige liv. Du vil kunne mærke, hvad der er de rigtige beslutninger at tage – i stort og småt. Du vil opleve din krop blive sund og stærk. Og du vil kunne mærke dit livs mening. Du har en gave at give verden, og den vil du opdage, når du får mulighed for at mærke efter.

ER DET NOGET RELIGIØST?

Det kan lyde mystisk, men det er det ikke – det er helt konkret. Vores vestlige verdens videnskab er på det seneste begyndt at undersøge, hvad den østlige verdens videnskab har beskæftiget sig med de sidste par tusind år. Dette kursus forener de to paradigmer, så vi sideløbende beskæftiger os med de i østen velafprøvede metoder fra yogaens, reiki-systemets og buddhismens verden og med den vestlige hjerneforsknings undersøgelser og videnskabeligt underbyggede metoder.

KORT SAGT

Du inviteres hermed på en rejse mod større livsglæde og et mere meningsfuldt liv.

Du vil blive indviet i alle de virksomme redskaber, som Metta Myrna har samlet igennem årene, til at finde din egen kilde til lykke.

Du vil blive indviet i REIKI og lære at heale dig selv og andre

Du vil få en sundere, stærkere krop og et stærkere nærvær med yoga og mindfulness.

Du vil få større harmoni og mere energi.

Du vil lære brugbare redskaber til at tilgive, acceptere og elske andre mennesker.

Du vil få støtte og inspiration til din udvikling i en tryg og kærlig gruppe.

Og frem for alt vil du få muligheden for at slippe alt det, som forhindrer dig i at leve dit liv til fulde og give den gave du har til verden.

 

Læs mere:

*"Ved en kombination af yogaøvelser, meditation, healing og meget mere, er jeg blevet sendt på en både spændende og udfordrende rejse. Det betyder at jeg oplever en lethed og en ukomplicerethed ved ting i tilværelsen, som tidligere har tynget mig, og frem for alt oplever jeg en kraft, en mulighed og en vilje til selv at kunne gøre en forskel.

 

Metta har med sin kompetente, uhøjtidelige, varme, respektfulde og ikke-dømmende undervisningsfacon givet mig forskellige redskaber til at arbejde med mig selv i forhold til fysisk og mental udvikling - og det, at det foregår på et hold, hvor man er fri til at dele og lytte det man har lyst til, er bare en ekstra bonus, som afstedkommer både gode, varme og humoristiske oplevelser.

 

Absolut anbefalelsesværdigt hvis du har lyst og mod på at arbejde med dig selv."

Lise

 

*"Jeg kan varmt anbefale kurset "Find din kilde til lykke" til dig, som går og overvejer om du skal.

 

Metta underviser med stor interesse og kæmpe viden indenfor meditation, healing, kost, personlig udvikling og meget mere og hun er ikke bleg for at involvere sig personligt og på den måde få gruppen af kursister godt sammenbragt. Jeg glæder mig hver gang jeg skal afsted og jeg er altid sikker på at gå derfra med endnu større viden og vilje til at kunne gøre en ændring for mig selv og mine omgivelser.

 

Jeg meldte mig oprindelig på kurset for at få lagt en god vane ind i hverdagen, få mediteret og finde ro. Allerede efter få gange fik jeg ført en god vane ind i livet og er sikker på at den vil vare længe, om ikke altid. Men det er kun få benævnelser af alle de gode ting, som kurset bærer med sig. Man bliver opmærksom på mange ting i livet og får et andet syn på de udfordringer, livet altid bringer helt uundgåeligt.

 

Alle burde stoppe op i livet en gang i mellem og unde sig en rejse til lykke med Metta :)"

Maria

 

*"Jeg er meget tilfreds med kurset og føler at jeg er på en rejse, hvor jeg lærer en masse om mig selv og får mange gode redskaber som jeg kan bruge efterfølgende. Jeg føler, at du er meget ægte Metta og at du brænder for det. Du har også været god til at få holdet til at 'fungere', hvor vi har kunne/ture være meget åbne og ærlige omkring vores følelser."

Elise

 

 

*"Jeg har fået nogle fantastiske øvelser og redskaber til at skabe balance i mit liv.

 

Det er meget givende for mig at arbejde fysisk med kroppen samtidig med psyken.

 

Metta har en dejlig måde at undervise på og har en stor viden, som hun med glæde deler ud af."

Trine

 

*: Lovpligtig disclaimer: Udbyttet af kurserne varierer fra kursus til kursus og fra elev til elev, det kan derfor ikke garanteres, at du får samme oplevelse, som disse udtalelser beskriver.