Praktisk

PRAKTISK OM KURSET

 

Der er højst 10 deltagere på kurset.

 

Der er alt hvad vi skal bruge, du skal bare medbringe behageligt tøj, som du kan røre dig i.

 

Prisen er 8800 kr. inkl. snacks og frugt, kursusmaterialer e-bogen "Find Forbindelse" og afsluttende middag. Med i prisen er også indvielse i REIKI I.

 

Betalingen foregår over to rater: 1500 kr i depositum betales ved tilmelding og resten senest en måned før kurset starter.

 

Hvis det økonomiske er en udfordring for dig så skriv, så finder vi ud af noget!

 

DATOER:

FREDERIKSBERG:Vi mødes 8 søndage kl.12-17 i Lige her - Lige nu's smukke og rolige lokaler på Ingemannsvej 3, Frb C:

1.april, 29.april, 27.maj, 24.juni, 19.august, 16.september, 14.oktober, 11.november.

 

HALSNÆS: Vi mødes 8 onsdage kl.10.30 - 15 i Lige her - lige nu's smukke lokaler Torupvejen 156, Torup: 4.april, 2.maj, 30.maj, 27.juni, 22.august, 19.september, 17.oktober, 14.november.

 

UNDERVISER

Metta Myrna. Læs mere om hende her.

 

SPØRGSMÅL

Har du nogen spørgsmål, så skriv gerne til Metta på post@ligeherligenu.dk eller brug kontaktformularen her på siden.

 

 

Læs mere:

 

*"Ved en kombination af yogaøvelser, meditation, healing og meget mere, er jeg blevet sendt på en både spændende og udfordrende rejse. Det betyder at jeg oplever en lethed og en ukomplicerethed ved ting i tilværelsen, som tidligere har tynget mig, og frem for alt oplever jeg en kraft, en mulighed og en vilje til selv at kunne gøre en forskel.

 

Metta har med sin kompetente, uhøjtidelige, varme, respektfulde og ikke-dømmende undervisningsfacon givet mig forskellige redskaber til at arbejde med mig selv i forhold til fysisk og mental udvikling - og det, at det foregår på et hold, hvor man er fri til at dele og lytte det man har lyst til, er bare en ekstra bonus, som afstedkommer både gode, varme og humoristiske oplevelser.

 

Absolut anbefalelsesværdigt hvis du har lyst og mod på at arbejde med dig selv."

Lise

 

*"Jeg kan varmt anbefale kurset "Find din kilde til lykke" til dig, som går og overvejer om du skal.

 

Metta underviser med stor interesse og kæmpe viden indenfor meditation, healing, kost, personlig udvikling og meget mere og hun er ikke bleg for at involvere sig personligt og på den måde få gruppen af kursister godt sammenbragt. Jeg glæder mig hver gang jeg skal afsted og jeg er altid sikker på at gå derfra med endnu større viden og vilje til at kunne gøre en ændring for mig selv og mine omgivelser.

 

Jeg meldte mig oprindelig på kurset for at få lagt en god vane ind i hverdagen, få mediteret og finde ro. Allerede efter få gange fik jeg ført en god vane ind i livet og er sikker på at den vil vare længe, om ikke altid. Men det er kun få benævnelser af alle de gode ting, som kurset bærer med sig. Man bliver opmærksom på mange ting i livet og får et andet syn på de udfordringer, livet altid bringer helt uundgåeligt.

 

Alle burde stoppe op i livet en gang i mellem og unde sig en rejse til lykke med Metta :)"

Maria

 

*"Jeg er meget tilfreds med kurset og føler at jeg er på en rejse, hvor jeg lærer en masse om mig selv og får mange gode redskaber som jeg kan bruge efterfølgende. Jeg føler, at du er meget ægte Metta og at du brænder for det. Du har også været god til at få holdet til at 'fungere', hvor vi har kunne/ture være meget åbne og ærlige omkring vores følelser."

Elise

 

 

*"Jeg har fået nogle fantastiske øvelser og redskaber til at skabe balance i mit liv.

 

Det er meget givende for mig at arbejde fysisk med kroppen samtidig med psyken.

 

Metta har en dejlig måde at undervise på og har en stor viden, som hun med glæde deler ud af."

Trine

 

*: Lovpligtig disclaimer: Udbyttet af kurserne varierer fra kursus til kursus og fra elev til elev, det kan derfor ikke garanteres, at du får samme oplevelse, som disse udtalelser beskriver.